Yogaskolen KBH

elever

11947901_899137923456135_4968901326500450155_o.jpg

yoga fortællinger

En mangeårig yoga-træning er noget, der bliver en del af ens liv. Noget der fletter sig ind og ud af og binder sig sammen med andre begivenheder og forløb. På godt og ondt. Yoga er ikke bare godt og sjovt og dejligt. Som resten af livet kan det også være svært og udfordrende og frustrerende.

Alle elever har deres egen unikke forhistorie og får deres egen unikke yoga-historie. Og mit møde med hver enkelt af dem bliver noget helt unikt, som kun kunne opstå mellem mig og den person. Det er et møde, hvor vi langsomt skal lære at forstå hinanden bedre. Et møde som helst skal kunne blive ved med at forny sig, når eleven udvikler sig, og jeg udvikler mig, og vores fælles forståelse udvikler sig.

Det er mit håb disse yoga-fortællinger kan give et lille indblik i sådanne komplekse forløb. Eleverne reflekterer over deres yoga-historie, og jeg reflektere over den som deres lærer. At træne yoga med mig er i høj grad at befinde sig i spændingsfeltet mellem ens egen stadigt udviklende forståelse og min forståelse som gerne skulle pege hen mod næste mulige skridt fremad.